Detta är vi

HighTechs historia

HighTech IoT Nordic AB grundades av Andreas Luther och Keith Jeminen i början av 2017. När vi, grundarna, hade varit ifrån denna typ av marknad för en kort period, samlades vi igen och såg en verklig möjlighet att utveckla affärer i vårt tidigare kunskapsområde i och med konsolideringar och nya marknadsmöjligheter.

Vi kände att vi bara måste starta detta företag och erbjuda de globala marknaderna vårt know-how och det kvalitets-tänk vi jobbat efter de senaste sammanlagda +25 åren på tidigare arbetsplatser.

Men nu ville vi göra det på vårt sätt, direkt och ordentligt, utan att behöva gå igenom långa kedjor av beslutsfattande. Vi ville starta något nytt. Att bli det hårdast jobbande företaget och använda oss av nya och moderna sätt att bearbeta marknaderna.

Andreas Luther

VD och medgrundare för HighTech IoT Nordic AB

46-årig entreprenör & certifierad supply chain specialist. 15 år i ledande positioner i den här branschen har gett honom en unik vy av hela spektrat som omfattar alla erkända leverantörer samt slutkunder inom dessa marknader. Allt för att matcha rätt tillverkare till rätt kund.

Onödigt vetande: Andreas (vars efternamn är Estniskt) jobbade som huvudtränare i tennis i många år. Tränar fortfarande dagligen, men numera mest på gym för att om möjligt bygga på sin alltför klena kropp...

Kontakt:

al(a)hightech-iot.com

+46 10 17 75 801

Keith Jeminen

Tekniskt ansvarig och medgrundare av HighTech IoT Nordic AB

32-årige Keiths expertområde ligger i teknisk toppstyrning och integration av processer och system i hela företaget. 10 års erfarenhet av bland annat produktion, support och ledande befattningar har lett till en unik uppsättning av färdigheter som låter honom arbeta effektivt med alla tekniska frågor. Allt för att välja rätt komponenter till rätt system.

Onödigt vetande: F.d. punkaren Keith (vars förnamn kommer från en viss gitarrist i Rolling Stones) är en fena på det mesta inom bygg och har själv renoverat såväl lägenheter, hus och våra egna lokaler här på HighTech.

Kontakt:

kj(a)hightech-iot.com

+46 10 17 75 802

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Vit YouTube Ikon
  • Vit Twitter Ikon